Hoeveel geluid maakt een hybride warmtepomp? | HeatTransformers (2024)

Het belangrijkste voor het voorkomen van geluidsoverlast is het kiezen van een goede locatie voor de buitenunit. Hier besteden wij veel aandacht aan.

Naast de plaatsing zijn er verschillende attributen die ervoor zorgen dat de hybride warmtepomp zo min mogelijk geluid maakt. Zo raden wij Big foots aan, dit zijn verzwaarde rubberen voeten voor onder de buitenunit. De Big foot zorgt ervoor dat de hybride warmtepomp stevig staat en dempt de meeste trillingen. Verder zijn er ook trillingsdempers die de trillingen kunnen verminderen. Het is ook mogelijk om een geluidsdempende kap aan te schaffen om het geluid dat zich door de lucht verplaatst te dempen.

Wij leveren meerdere soorten warmtepompen. De Elga hybride warmtepomp produceert 47 dB op 5 meter. De Daikin produceert 47 dB op 1 meter en kan ‘s nachts gedempt worden. Wij kunnen ook warmtepompen leveren die altijd onder de 40 dB blijven, maar dan is de investering wel een stuk hoger.

Natuurlijk mag u altijd langskomen op afspraak om te luisteren hoeveel geluid een hybride warmtepomp maakt.

Hoeveel geluid maakt een hybride warmtepomp? | HeatTransformers (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 6244

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.