Waarom kiezen voor Soft Play? | Soft Play: Speeltoestellen Experts (2024)

Een offerte aanvragen

Een offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Soft Play? | Soft Play: Speeltoestellen Experts (4)

Home Over ons Waarom Soft Play

Speeltijd is goed voor kinderen omdat ze sociale, fysieke en emotionele vaardigheden kunnen leren terwijl ze nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen uitproberen. Speeltuinen en unieke speelruimtes zijn uitstekende mogelijkheden voor kinderen om vrijheid te vinden en creatief te zijn. Op Soft Play® helpen we bedrijven en organisaties met het creëren van innovatieve ruimtes voor fantasierijk spel.

Met meer dan dertig jaar ervaring weten we wat er nodig is om voor elk kind een leuke, veilige en unieke plek te creëren. Als je met ons samenwerkt, vind je een zorgzaam team dat klaarstaat om jouw visie tot leven te brengen.

Het Soft Play Verschil

Soft Play begon in 1984 toen vier vernieuwers speeltoestellen opnieuw begonnen te bedenken. De oprichters van ons bedrijf creëerden een alternatief voor traditionele speelstructuren en ze groeiden al snel uit hun garage en verdienden het vertrouwen van enkele van de grootste merken van het land.

Vandaag de dag hebben we installaties in meer dan 60 landen en zijn we uitgegroeid tot de wereldleider op het gebied van speeltoestellen. Onze toewijding aan uitmuntendheid, expertise en ervaring stellen u in staat om uw gasten of klanten en hun kinderen een leuke en positieve ervaring te bieden.

Waarom kiezen voor Soft Play? | Soft Play: Speeltoestellen Experts (5)

We zijn er trots op dat we het eerste bedrijf zijn dat onze speeltoestellen toegankelijk maakt voor gehandicapten. Dankzij onze speeltoestellen hebben alle kinderen toegang tot spelevenementen die bijdragen aan onze cultuur door inclusie en die een meer diverse gemeenschap bevorderen.

Aanpassing

We maken een speelsysteem dat helemaal van jou is en je kunt al onze toestellen en onderdelen aanpassen aan verschillende leeftijdsgroepen. Je kunt unieke speelruimtes en ambachtelijke themaruimtes creëren voor een echt speciale ervaring voor elk kind. Van clubhuizen tot middeleeuwse kastelen, wij kunnen uw visie bouwen. Onze grillige en kleurrijke ontwerpen houden kinderen in de ban.

Veiligheid

Kinderen moeten altijd veilig zijn terwijl ze plezier hebben op speelplaatsen. Al onze ontwerpen voldoen aan, of overtreffen de ASTM 1918-12-normen voor zachte speeltoestellen. Onze installaties in de Verenigde Staten voldoen aan de ADA-norm en onze internationale installaties voldoen waar van toepassing. We voeren uitgebreide cyclische en destructieve testen uit om er zeker van te zijn dat onze toestellen bestand zijn tegen alles wat kinderen kunnen verzinnen.

Dienstverlenende bedrijven

Of ouders nu door een museum wandelen of genieten van een middag in een plaatselijk park, kinderen kunnen genieten van de kans om wat energie kwijt te raken op een spannende speelplek. Dankzij onze meer dan 30 jaar ervaring zijn we marktleider geworden in het creëren van deze unieke ruimtes.

We hebben oplossingen geleverd voor grote bedrijven en franchises in vele markten. Soft Play voldoet met trots aan de behoeften van verschillende industrieën, zodat kinderen overal plezier kunnen hebben. We zijn trots op onze dienstverlening aan verschillende bedrijfstakken, waaronder:

  • Trampoline parken
  • Winkelruimtes
  • Restaurants
  • Gezondheids- en fitnesscentra
  • Parken en recreatiecentra
  • Dagverblijven
  • Geloofscentra
  • Amusem*ntscentra zoals dierentuinen, musea, aquaria en meer
  • Water- en aquaparken
  • Architectuur en ontwerp
  • Pretparken

Verkoopondersteuning

Onze ervaren vertegenwoordigers werken nauw samen met onze klanten om hen door het proces te leiden, hun visie te helpen ontwikkelen en een succesvol ontwerp en installatie te garanderen. Ze kunnen deskundige begeleiding bieden bij alles van thematisering en leeftijdsgebonden componenten tot ADA-toegang. Onze vertegenwoordigers kunnen bogen op wereldwijde productie-ervaring en zijn beschikbaar om u ter plaatse te ontmoeten.

Dienst

Bij Soft Play begrijpen we het belang van service van wereldklasse en daarom behandelen we elke klant met de grootste zorg. We ondersteunen u bij elke stap van het proces met een professioneel en attent team, van de ontwerper die uw ruimte begrijpt tot de vertegenwoordiger die nieuwe ideeën voor uw projecten aandraagt. Ons team weet alles over onze apparatuur, zodat je altijd een helpende hand kunt vinden.

Buitendienst en bouw

Onze groep van erkende en onafhankelijke installateurs wordt door ons persoonlijk opgeleid, gecertificeerd en periodiek getest om een correcte montage van onze systemen te waarborgen.

Productie

We bieden mogelijkheden voor poedercoating, metaalproductie en in-house rotatiegieten om kwaliteitscontrole en tijdige levering te garanderen. We werken vanuit onze ultramoderne faciliteit in Monett, Missouri. We vertrouwen op hoogwaardige materialen voor elk onderdeel.

ASTM- en ADA-conformiteit voor installaties in de Verenigde Staten. ASTM- en ADA-conformiteit voor internationale installaties, indien van toepassing.

Onderhoud en verzorging

Op Soft Play hebben we apparatuur ontworpen die weinig onderhoud vergt, zodat je meer tijd kunt besteden aan je zakelijke doelen terwijl je kinderen stimuleert om te genieten van je creatieve ruimte. Als je vragen hebt over het onderhouden, updaten of repareren van je apparatuur, kun je vertrouwen op ons serviceteam op maat om je te helpen. Hoewel onze apparaten gemakkelijk te onderhouden en duurzaam zijn, raden we aan om schoonmaakdagen in te plannen om ziektekiemen te verwijderen en losse, beschadigde of gebroken onderdelen onmiddellijk te repareren of te vervangen.

ASTM- en ADA-conformiteit voor installaties in de Verenigde Staten. ASTM- en ADA-conformiteit voor internationale installaties, indien van toepassing.

Partner met Soft Play

Soft Play is toegewijd aan het creëren van innovatieve speelruimteontwerpen die lang meegaan. Neem contact met ons op voor een gesprek met een vertegenwoordiger die u kan helpen uw doelen te definiëren en meer te weten te komen over hoe wij uw bedrijf van dienst kunnen zijn.

Snelle links

  • Media
  • Vind een aannemer
  • Contact Klantenservice
  • Over
  • CPSIA

Neem contact met ons op

  • Telefoon: 704-875-6550
  • Gratis: 800-782-7529

Word lid van onze e-mail lijst

Sitemap / Privacybeleid / Copyright © 2024. Alle rechten voorbehouden

Waarom kiezen voor Soft Play? | Soft Play: Speeltoestellen Experts (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 5393

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.