Wat is Soft Play Uitrusting? | Soft Play (2024)

Table of Contents
Wat is Soft Play apparatuur? Wat is een Soft Play -gebied? Voordelen van Soft Play Uitrusting 1. Een plek voor kinderen om te interageren met leeftijdsgenoten 2. Activeer de verbeelding van kinderen met thema's 3. Actief spelen aanmoedigen 4. Bouw vertrouwen op bij kinderen 5. Bevorder ongestructureerd spelen 6. Bied het hele jaar door plezier met indoorstructuren 7. Trek gezinnen aan en stimuleer uw bedrijf 8. Selecteer opties die passen bij uw beschikbare ruimte 9. Zorg voor een blijvend rendement op investeringen 10. Inclusief spelen voor kinderen Soorten Soft Play Uitrusting 1. Zachte Schuim Sculpturen 2. Gebeurtenissen spelen 3. Kleuteruitrusting 4. Kleine speelstructuren 5. Thema-speeltuinen 6. Klassieke speelplaatsen 7. Grote speelervaringen Soft Play Uitrusting naar leeftijd Peuters Kleuterschool en ouder Welke bedrijven zouden een Soft Play Playground moeten overwegen? Hoe begin je een Soft Play binnenspeeltuin 1. Maak een begroting 2. Onderzoek wat kinderen willen van een binnenruimte Soft Play 3. Stel uw doelen voor de speelplaats vast 4. Kijk naar de beschikbare ruimte in uw bedrijf 5. Denk aan de kinderen die de binnenspeeltuin gebruiken 6. Kies Soft Play Speeltuinelementen om uw doelen te bereiken 7. Laat Soft Play uw speeltuin professioneel aanleggen 8. Plan personeel voor onderhoud en schoonmaak van de speeltuin 9. Open de speelplaats voor uw bedrijf 10. Blijf uw binnenspeeltuin promoten Koop uw Soft Play uitrusting vandaag nog bij Soft Play

Kinderen denken niet aan hitte, kou, regen of sneeuw als ze willen spelen. Indoor soft play toestellen geven ze een plek waar ze kunnen genieten van hun kind zijn en waar het weer hun plezier niet zal bederven. Help kinderen en hun verzorgers actief plezier te maken door ze de ruimte Soft Play te bieden waar ze dat kunnen doen.

Inhoudsopgave

  • Wat is Soft Play apparatuur? Wat is een Soft Play -gebied?
  • Voordelen van Soft Play Uitrusting
  • Soorten Soft Play Uitrusting
  • Soft Play Uitrusting naar leeftijd
  • Welke bedrijven zouden een Soft Play Playground moeten overwegen?
  • Hoe begin je een Soft Play binnenspeeltuin
  • Koop uw Soft Play uitrusting vandaag nog bij Soft Play

Wat is Soft Play apparatuur? Wat is een Soft Play -gebied?

Soft play speeltoestellen is een nieuwe kijk op traditionele speelplaatsen. Vaak gebruikt binnen, hebben deze zachte speelplaatsen alle elementen jonge geitjes houden van te gebruiken. Glijbanen, tunnels en klimtoestellen zijn slechts enkele van de soorten toestellen die u kunt kiezen wanneer u uw eigen zachte speeltuin creëert.

Wat soft play speeltuinen onderscheidt van traditionele speelruimtes zijn de gedempte structuren. Zachte bekleding bedekt de frames van de structuren. Bovendien bevatten de toestellen een grote verscheidenheid aan opties om kinderen te prikkelen en het spelen met leeftijdsgenootjes aan te moedigen.

Veel bedrijven en locaties hebben soft play als recreatiemogelijkheid voor de kinderen van hun klanten. Het Kennedy Space Center heeft bijvoorbeeld een soft play ruimte om de verbeelding van astronauten in de dop te prikkelen met zijn Planet Play-ruimte. Deze speeltuin heeft onder meer een ruimtetijdnet, een interactief satellietspel en een handgemaakt zonnestelsel van schuim. Dit voorbeeld toont aan hoe gevarieerd dit soort speelruimten kunnen zijn om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen.

Wat is Soft Play Uitrusting? | Soft Play (1)

Voordelen van Soft Play Uitrusting

Soft play speeltoestellen bieden tal van voordelen voor kinderen en bedrijven. Als u met deze voordelen rekening houdt, krijgt u een meer holistisch beeld van hoe een overdekte speelruimte eruit zou zien. De voordelen verschijnen misschien niet onmiddellijk op papier, maar zullen duidelijk worden in het actieve spel van de kinderen en de grotere tevredenheid van hun verzorgers over uw bedrijf. Bekijk hieronder 10 voordelen van soft play speeltoestellen.

1. Een plek voor kinderen om te interageren met leeftijdsgenoten

Kinderen spelen vaak met dezelfde groepen op school en in hun buurt. Door kinderen in uw bedrijf een plek te bieden waar ze met leeftijdsgenoten kunnen spelen, geeft u ze de kans om nieuwe sociale vaardigheden te ontwikkelen. Ze leren ook hoe ze moeten spelen en omgaan met kinderen die ze nog nooit hebben ontmoet. Uw binnenspeeltuin kan vriendschappen doen ontstaan die langer duren dan de tijd die ze in de speeltuin hebben doorgebracht.

2. Activeer de verbeelding van kinderen met thema's

Thema speeltuinen activeren de verbeelding van kinderen door hen te voorzien van kleurrijke speelruimtes. De grootste binnenspeeltuin in Memorial City Mall in Houston, Texas, heeft bijvoorbeeld een middeleeuws thema met een oppervlakte van 3.000 vierkante meter. Kinderen die hier spelen kunnen een kasteel van drie verdiepingen, een brullende draak, een borrelende ketel en een slapende reus tegenkomen. Ze kunnen doen alsof ze in hun favoriete sprookjes zitten met de thema-elementen die nodig zijn om hun verbeelding te prikkelen ingebouwd in de speeltuin.

Wat is Soft Play Uitrusting? | Soft Play (2)

3. Actief spelen aanmoedigen

Moedig kinderen aan om actief te worden en een goede conditie op te bouwen terwijl ze plezier maken. Speelterreinen stellen kinderen in staat te genieten van beweging door te klimmen, te glijden en in interactie te treden met de elementen op manieren die ze nergens anders kunnen beleven. Een leven lang genieten van activiteiten kan beginnen met positieve ervaringen met actief spelen als kind.

Door actief te zijn op de soft play elementen, kunnen kinderen uithoudingsvermogen en kracht opbouwen. En als u speelstructuren installeert die voor iedereen toegankelijk zijn, kunnen kinderen van alle niveaus actief zijn en plezier maken.

4. Bouw vertrouwen op bij kinderen

Kinderen moeten zelfstandig activiteiten ondernemen om zelfvertrouwen en een gevoel van eigenwaarde op te bouwen. Indoorspeeltuinen geven hen de kans om zichzelf fysiek uit te dagen op de toestellen en om probleemoplossende en sociale vaardigheden te leren terwijl ze met anderen spelen. Naarmate ze door spel en interactie met leeftijdsgenoten beter worden in deze vaardigheden, kunnen ze meer vertrouwen in zichzelf krijgen.

5. Bevorder ongestructureerd spelen

Kinderen hebben soms behoefte aan spel zonder de gestructureerde regels van sport. Ongestructureerd spelen op een zachte binnenspeeltuin laat kinderen manieren bedenken om te spelen. Ze kunnen gewoon van de toestellen genieten zonder een ander doel voor ogen te hebben. Maar het kan ook zijn dat ze met anderen willen communiceren en hun gezamenlijke verhaalvaardigheden willen gebruiken om een fantasierijke wereld rond de speeltoestellen te creëren. Beide zijn mogelijk met ongestructureerd spel in een speelruimte onder toezicht.

Wat is Soft Play Uitrusting? | Soft Play (3)

6. Bied het hele jaar door plezier met indoorstructuren

Binnenspeeltuinen zijn beschermd tegen de buitenelementen die vaak oppervlakken heet maken om aan te raken of glad door neerslag. Kinderen kunnen het hele jaar door van een binnenspeeltuin genieten, zodat hun plezier niet hoeft te stoppen op basis van de tijd van het jaar of de weersomstandigheden.

Door een zachte speeltuin in uw zaak te hebben, hebt u een attractie die uw klanten het hele jaar door kunnen gebruiken.

7. Trek gezinnen aan en stimuleer uw bedrijf

Een binnenspeeltuin is een aantrekkelijke attractie voor gezinnen die uw bedrijf bezoeken. Verzorgers kunnen een paar minuten ontspannen terwijl ze naar hun kinderen kijken op de soft play toestellen. Kinderen kunnen meer plezier hebben terwijl ze in uw bedrijf zijn door van de speeltuin te genieten en hun leeftijdsgenootjes te ontmoeten.

Deze aantrekkingskracht kan kinderen aanmoedigen om hun verzorgers te vragen terug te komen naar uw bedrijf. Of de verzorgers komen liever naar uw zaak omdat er een plek is waar hun kinderen kunnen spelen. Of de kinderen of hun verzorgers de ander nu overhalen om terug te komen, u profiteert toch van meer terugkerende klanten in uw zaak.

8. Selecteer opties die passen bij uw beschikbare ruimte

Soft play speeltoestellen geeft u het voordeel van het kiezen van opties om de ruimte die u hebt te passen. U hoeft niet over een grote open ruimte te beschikken om een binnenspeeltuin in uw bedrijf op te nemen. Dit voordeel maakt de integratie van een speelruimte in uw locatie gemakkelijker, zelfs als u denkt dat u niet veel ruimte hebt.

9. Zorg voor een blijvend rendement op investeringen

Wanneer u uw binnenspeelplaats als voorziening voor conciërges en hun jonge geitjes toont, bouwt u een regelmatig terugkerende klantenbasis. Deze stamgasten kunnen u helpen uw bedrijf op te voeren door hun klandizie en door het verspreiden van mond-tot-mondreclame over uw locatie. Door uw zaak gezinsvriendelijk te maken, kunt u uw bedrijfsresultaten verbeteren en een rendement op uw investering zien in een soft play gebied.

Wat is Soft Play Uitrusting? | Soft Play (4)

10. Inclusief spelen voor kinderen

Geef kinderen van alle leeftijden en vaardigheden de kans om samen te spelen met speeltoestellen voor iedereen. Indoor speeltoestellen met een inclusief ontwerp helpen uw bedrijf ervoor te zorgen dat alle kinderen meedoen aan het speelplezier.

Soorten Soft Play Uitrusting

Bij indoor speeltuinen kunt u kiezen voor toestellen die zichzelf soft play noemen omdat ze een vulling over de elementen hebben. Echter, alleen speelplaatsen en elementen met het Soft Play® merk kunnen u de voordelen bieden van hoger toegankelijke speelelementen, aanpassingsopties, gratis ontwerpconsultatie, in-house productie van onderdelen en on-site installatie. De types van materiaal voor uw binnenspeelplaats van Soft Play omvatten het volgende:

1. Zachte Schuim Sculpturen

Beelden van zacht schuim voegen kleurrijke, in het oog springende elementen toe aan uw indoor speeltuin. U hebt een volledige waaier van opties om uit te kiezen, met inbegrip van vergunning gegeven ontwerpen, aangepaste stukken, abstracte vormen, grillige structuren en semi-realistische stijlen. Deze verstrekken zachte elementen voor jonge geitjes om op te klimmen en hun verbeelding in vrij spel te activeren. U kunt een aangepaste optie - zoals uw bedrijfsmascotte - in uw binnenspeelplaats willen omvatten. Wij kunnen een aangepast schuimbeeldhouwwerk creëren dat op uw ontwerpen wordt gebaseerd.

Als u snel iets nodig hebt, kies uit kant-en-klare in-stock opties of Elementz ontwerpen. Pick & Play stuks maken het ontwerpen van een binnenspeeltuin eenvoudig - kies uit vijf thema's, kies de speelruimte die het meest op die van u lijkt en kies de benodigde grootte. Wij zorgen voor de rest. Elementz stuks worden afzonderlijk of in pakketten geleverd, afhankelijk van de grootte van uw ruimte. Deze abstracte elementen hebben interactieve elementen, zoals tunnels of stapstenen, voor leuk spel op sculpturen van zacht schuim.

Wat is Soft Play Uitrusting? | Soft Play (5)

2. Gebeurtenissen spelen

De speelgebeurtenissen houden jonge geitjes actief met dia's, tunnels, interactief spel, fantasierijke elementen, klimmers en andere individuele elementen om in uw binnenspeelplaats op te nemen. Deze laten u stuk samen een aangepast speelgebied in uw bedrijf gebaseerd op de specifieke stukken u wilt omvatten. Of, u kunt deze gebeurtenissen aan standalone speelgebieden toevoegen om uw speelplaats aan te passen.

3. Kleuteruitrusting

Peutertoestellen komen tegemoet aan de ontwikkelingsbehoeften van peuters die hun coördinatie en vaardigheden nog moeten ontwikkelen. Deze toestellen bieden peuters speelplekken die passen bij hun grootte. Kleinere speelgebieden voor meer uitgebreide activiteitenplekken en onafhankelijke elementen zorgen ervoor dat alle peuters in de buurt een verscheidenheid aan speelmogelijkheden hebben om hun plezier te maximaliseren, of ze nu alleen spelen of met anderen.

4. Kleine speelstructuren

Als u geen grote ruimte hebt om een speelplaats te installeren, kunt u kiezen voor kleine speelstructuren. Deze multifunctionele speelruimten maximaliseren het plezier dat kinderen kunnen hebben per vierkante meter. Aanpasbare opties laten u verschillende functies toevoegen, zoals spelletjes of platforms, om meer uit uw speelstructuur te halen. Plus, door de kleine speelgebieden aan te passen, kunt u aan de behoeften van jonge geitjes op uw bedrijf voldoen en vermijden gaand over uw begroting voor de projecten.

5. Thema-speeltuinen

Bedrijven gebruiken vaak speelterreinen met een thema om hun speelterreinen te laten opvallen met fantasierijke ontwerpen die rond een gemeenschappelijk thema zijn opgebouwd. Thema's die op andere plaatsen met Soft Play -toestellen worden gebruikt, zijn onder meer de ruimte in het Kennedy Space Center, onderzeese exploratie in Pacific Pediatrics en Lego-structuren in Legoland.

6. Klassieke speelplaatsen

Speelstructuren met zachtere structuren en 30 jaar ontwerpervaring achter de rug krijgt u wanneer u kiest voor Soft Play klassieke binnenspeeltuinen. Bekijk de bestaande renders als inspiratie voor uw aangepaste ontwerp, of kies de voorbereide ontwerpen om tijd te besparen. Hoe u ook een klassieke speelplaats selecteert, u zult de elementen van pret krijgen die de jonge geitjes willen terwijl het hebben van de binnen soft play eigenschappen nodig voor de gemoedsrust van verzorgers.

7. Grote speelervaringen

Als ruimte geen bezwaar is, kies dan voor grote speelattracties. Met grotere structuren, kunt u meer spelelementen omvatten en een groter aantal jonge geitjes kan op de toestellen tegelijkertijd spelen. Zoals de klassieke speelplaatsopties, kunt u uit pre-gegronde opties selecteren of hen gebruiken als uitgangspunten om uw eigen grote spelaantrekkelijkheid te ontwerpen. Als u uw binnenspeelplaats een maximumaantal jonge geitjes wilt dienen en het grootste aantal aantrekkelijkheden hebben, selecteer grote structuren.

Wat is Soft Play Uitrusting? | Soft Play (6)

Soft Play Uitrusting naar leeftijd

Om kinderen speeltoestellen te geven die aan hun ontwikkelings- en sociale behoeften voldoen en voor de beste ervaring zorgen, moet u de speeltoestellen afstemmen op de leeftijd van de kinderen. Peuters hebben bijvoorbeeld misschien minder plezier op speelplaatsen dan oudere kinderen omdat ze misschien niet de nodige coördinatie, kracht of lengte hebben om de elementen te gebruiken. Op dezelfde manier hebben oudere kinderen misschien niet zo veel plezier in een peuterspeelzaal met elementen die zijn geoptimaliseerd voor kruipen en lopen.

Peuters

Peuters zijn tussen de 2 en 5 jaar oud. Deze kinderen leren net lopen en worden meer gecoördineerd. Speeltoestellen voor peuters bevorderen het spelen met leeftijdsgenootjes, de ontwikkeling van de motoriek, het krijgen van meer zelfvertrouwen en het leren creatief te spelen. Soorten speeltoestellen voor peuters zijn onder andere:

  • Indoor speelsculpturen
  • Kleine speelplaatsen
  • Onafhankelijke speelstructuren

Kleinere speelruimten spelen in op de behoeften van peuters in ontwikkeling en bieden hen leuke speelelementen waar ze kunnen interageren met anderen van hun leeftijd.

Kleuterschool en ouder

Die leeftijden 5 tot 12 zullen grotere speelstructuren met meer actieve elementen beter waarderen. Voor oudere kinderen, hebt u de grootste waaier van opties voor binnenspeelplaatsen, met inbegrip van themaspeelplaatsen om uw bedrijfstype en decor aan te passen. U kunt grotere binnenspeelstructuren ook verkiezen die verscheidene rijen voor jonge geitjes tot 12 omvatten om omhoog te beklimmen en neer te glijden van. Plus, hebt u opties om langere structuren aan te passen die minder vloerruimte of het uitspreiden structuren voor gebieden met kortere plafonds vereisen.

Welke bedrijven zouden een Soft Play Playground moeten overwegen?

Bijna elk bedrijf dat kinderen kunnen binnengaan, kan overwegen een soft play speelplaats te creëren. Sommige bedrijven met indoor speeltuinen zijn onder andere:

  • Gezondheids- en fitnesscentra
  • Amusem*ntscentra
  • Restaurants
  • Kleinhandelscentra of -winkels
  • Dagverblijven
  • Aanbiddingscentra
  • Pretparken
  • Openbare of particuliere parken
  • Waterparken
  • Musea
  • Luchthavens of transitstations
  • Sportparken
  • Gemeenschapsrecreatiecentra
  • Kindergezondheidszorg

De belangrijkste kenmerken die nodig zijn voor een binnenspeeltuin zijn ruimte voor de speelplaats en kinderen die regelmatig naar uw bedrijf komen. Als u over deze elementen beschikt, moet u serieus nadenken over het toevoegen van soft play toestellen aan uw terrein.

Wat is Soft Play Uitrusting? | Soft Play (7)

Hoe begin je een Soft Play binnenspeeltuin

Het installeren van een zachte binnenspeeltuin in uw bedrijf kan u helpen om aan de behoeften van uw klanten te voldoen en uw activiteiten te laten groeien. Neem de volgende stappen om het proces van het installeren van een soft play zone in uw gebouw te vereenvoudigen:

1. Maak een begroting

Begin met een budget. Wanneer u een limiet heeft voor de uitgaven voor de nieuwe speeltuin, kunt u overbesteding vermijden. Met opties beschikbaar voor alle budgetbereiken, zult u in staat zijn om de juiste soft play apparatuur te vinden die u nodig hebt om een leuke, interactieve speeltuin binnen uw bedrijf te creëren.

In de begroting moeten alle kosten zijn opgenomen die nodig zijn voor het openen en onderhouden van de speeltuin. Vergeet niet om verzekering, nutsvoorzieningen, personeel salarissen, onderhoudsgereedschap, schoonmaakproducten en marketing van de speeltuin in uw begroting op te nemen voor een nauwkeuriger idee van de kosten van eigendom.

2. Onderzoek wat kinderen willen van een binnenruimte Soft Play

Kom meer te weten over de kinderen en verzorgers die uw zaak bezoeken. Komen er vooral verzorgers van peuters, of komen er kinderen van alle leeftijden in uw zaak? Als u de leeftijdsgroep kent, kunt u beter het soort speelelementen kiezen. Bijvoorbeeld, als uw bedrijf een grotere waaier van leeftijden, zoals peuters door lagere schoolkinderen ziet, kunt u een speelplaats willen die voor alle leeftijden wordt gebouwd.

3. Stel uw doelen voor de speelplaats vast

Wat wilt u dat de speeltuin doet voor uw bedrijf en de kinderen die er gebruik van maken? Wilt u interactief spel aanmoedigen? Dit doel werkt goed voor drukke locaties waar meerdere gezinnen tegelijk op bezoek komen. Met een kleinere locatie, zoals een pediatrische tandartspraktijk waar uw wachtkamer plaats biedt aan één of twee kinderen tegelijk, kunt u de voorkeur geven aan een speelplaats die actief individueel spel bevordert.

Bedenk hoe u wilt dat de speelplaats uw klanten dient. Wilt u dat de speelruimte een attractie wordt om uw bedrijf te onderscheiden van concurrenten? Of wilt u een ontspannende voorziening voor verzorgers en kinderen?

4. Kijk naar de beschikbare ruimte in uw bedrijf

Hoeveel ruimte heeft uw bedrijf voor een binnenspeeltuin? Hoe meer ruimte u heeft, hoe groter de verscheidenheid aan opties waaruit u kunt kiezen. Maar zelfs met beperkte vloerruimte kunt u nog steeds een grotere speelruimte krijgen door hogere structuren te overwegen met meerdere niveaus om op te klimmen.

5. Denk aan de kinderen die de binnenspeeltuin gebruiken

Welke leeftijden van kinderen zullen uw speeltuin gebruiken? Als u peuters verwacht, kies dan toestellen voor de leeftijd van twee jaar en ouder. Als u echter de ruimte heeft, kunt u overwegen een aparte peuterspeelzaal te maken naast de grote binnenspeeltuin voor oudere kinderen. Deze aparte gebieden kunnen peuters laten spelen met een groep die dichter bij hun leeftijd staat.

6. Kies Soft Play Speeltuinelementen om uw doelen te bereiken

Zodra u de doelstellingen kent uw speelplaats zou moeten ontmoeten en de behoeften van de jonge geitjes die het zullen gebruiken, de Soft Play producten selecteren om uw ideale speelruimte tot stand te brengen. Vind stukken die uw begroting en beschikbare ruimte zullen ontmoeten die voor de leeftijdsgroepen en de belangen van jonge geitjes geschikt is die hen zullen gebruiken.

Wat is Soft Play Uitrusting? | Soft Play (8)

7. Laat Soft Play uw speeltuin professioneel aanleggen

Met Soft Play hoeft u de speeltoestellen niet zelf te installeren. Laat de professionals het voor u installeren, zodat u zeker bent van een goede installatie die jaren meegaat met goed onderhoud.

8. Plan personeel voor onderhoud en schoonmaak van de speeltuin

U moet de speelruimte regelmatig onderhouden en schoonmaken. Zorg dat er personeel aanwezig is om gemorste vloeistoffen op te ruimen wanneer ze zich voordoen, om de impact van intensief gebruik op het uiterlijk van de speelstructuren te beperken. Plan bovendien regelmatige schoonmaakbeurten om te voldoen aan de desinfectie- en schoonmaakvereisten van elk element.

9. Open de speelplaats voor uw bedrijf

Organiseer een grootse opening van uw soft play ruimte voor degenen die uw bedrijf bezoeken. Gebruik marketing online en via lokale bedrijven om de opening te promoten en het nieuws van de nieuwe binnenspeeltuin te verspreiden. Laat bezoekers weten over de speeltuin wanneer ze komen om hen aan te moedigen terug te keren voor de soft play attractie.

10. Blijf uw binnenspeeltuin promoten

Laat uw klanten of de gemeenschap uw indoor speeltuin niet vergeten. Blijf uw nieuwe speeltuin op de markt brengen om de aantrekkingskracht vers in de gedachten van uw klanten of potentiële bezoekers te houden. De marketing van uw soft play ruimte zal meer zaken aan uw plaats brengen, die een terugkeer op uw investering verstrekken.

Koop uw Soft Play uitrusting vandaag nog bij Soft Play

Integreer een indoor speeltuin in uw bedrijf om kinderen een klimaat-gecontroleerde plek te geven voor inclusief plezier. Werk samen met Soft Play om uw bedrijf te laten groeien met speeltoestellen die werken. Vraag vandaag nog een offerte aan voor zachte speeltoestellen of neem contact met ons op voor een gratis ontwerpconsultatie.

Wat is Soft Play Uitrusting? | Soft Play (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 5397

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.